Završena izgradnja poslovne infrastrutkure

 

 

 

U Zoni malog i srednjeg poduzetništva, Ulica Ivana Nepomuka Jemeršića 37d zavšena je izgradnja Proizvodno poduzetničkoga inkubatora, projekta koji je Grad Grubišno Polje proveo uz financiranje Europskoga fonda za regionalni razvoj vrijednog 11 547463,65  kuna.

Proizvodno poduzetnički inkubator je koncipiran kao cjelina neto površine 1080 četvornih metara s 13 multifunkcionalnih prostora: osam proizvodnih hala za poduzetnike početnike, svaka veličine 112 četvornih metara, konferencijskom dvoranom, uredima, te laboratorijem za ispitivanje analize tla i kvalitete poljoprivrednih proizvoda s pratećim sadržajima.

Nakon završene izgradnje, započeto je opremanje Proizvodno poduzetničkoga inkubatora. Kako bi se inkubator u potpunosti opremio nabavljena je laboratorijska oprema, uredski namještaj i računalna oprema. Ukupna procijenjena vrijednost sve opreme je 904 000 kuna bez PDV-a, pri čemu je svakako najvrjednija ona laboratorijska, procijenjena na 728 000 kuna bez PDV-a za opremanje laboratorija za kontrolu kakvoće tla i bilja.